Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή γίνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους εξής τρόπους:

α) Με εταιρία ταχυμεταφορών, για μη ογκώδη δέματα* έως και 4KG

β) Με εταιρία γενικών μεταφορών (πρακτορείο)**, για τα ογκώδη αντικείμενα*, όπως τα ποδήλατα κ.α.

Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατή η αποστολή ογκώδη αντικειμένων με εταιρία ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη και καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείτε εντός 48 ωρών.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.

Οι κεντρικές μας αποθήκες λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00. Παραγγελίες που θα λαμβάνονται εκτός των ωρών αυτών θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

*Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείτε με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο: (Μήκος * Ύψος * Πλάτος) / 5000 όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.

 

**Στην περίπτωση αποστολής με εταιρία γενικών μεταφορών, ΔΕΝ ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή